Bites

Bistro Fries

Бистро помфрит со микс од зачини.
/
Bistro fries with mixed seasonings.
/
400g - 290 ден.

Classic Nachos

Начос чипс, чедар кашкавал, гауда кашкавал, "pulled pork" свинско месо, свежа салса "pico de gallo", "jalapeno" пиперки, гвакамоле, сезонски зеленчук.
/
Nachos, cheddar cheese, gouda cheese, pulled pork, 'pico de gallo' fresh salsa, jalapeno peppers, guacamole, seasonal vegetables.
/
400g - 360 ден.

Chicken Strips

Vege Nachos

Начос чипс, чедар кашкавал, гауда кашкавал, свежо "guacamole", свежа салса "pico de gallo", сезонски зеленчук.
/
Nachos, cheddar cheese, gouda cheese, fresh guacamole, 'pico de gallo' fresh salsa, seasonal vegetables.
/
400g - 340 ден.

Кикирики
/
Peanuts
/
200g - 180 ден.

Поховани пилешки гради во "battermilk" млечна маринада и бистро помфрит.
/
Battermilk marinated and fried chicken strips with bistro fires.
/
500g - 330 ден.

Peanuts

Burgers

Бургерите се служат средно печени. Доколку сакате месото да биде попечено потребно е да ни најавите при порачување на порцијата.
/
The burgers are served medium-rare, if your preference is a well done patty please note this to our staff.

Big Mac

Woodstock Burger

Домашно бриош лепче, 100% јунешка плескави​ца, домашен бургер сос, чедар, кисели краcтавички, бистро помфрит.
/
Home made brioche bun, 100% beef patty, home made burger sauce, cheddar cheese, pickles, bistro fries.
/
550g - 490 ден.

Домашно бриош, 2 x 100% јунешка плескавица, 2 x чедар кашкавал, ајзберг салата, кромид, кисели крастабички, "Big Mac" сос, бистро помфрит.
/
Home made brioche bun, 2 x 100% beef patty, 2 x cheddar cheese, iceberg salad, onions, pickles, "Big Mac" sauce, bistro fries.
/
550g - 510 ден.

Домашно бриош, 100% јунешка плескавица, 2 x чедар, ‘jalapeno’ салса, бургер сос, бистро помфрит.
/
Home made brioche bun, 100% beef patty, jalapeno salsa, 2 x cheddar cheese, burger sauce, bistro fries.
/
550g - 510 ден.

Jalapeno Hot

Blue Cheese Addiction

Домашно бриош, 100% јунешка плескавица, ‘blue cheese’, карамелизиран кромид, домашен ‘bbq’ сос, бистро помфрит.
/
Home made brioche bun, 100% beef patty, blue cheese, caramelised onions, home made BBQ sauce, bistro fries.
/
550g - 530 ден.

Stout Beer Pulled Pork

Truffle Special

Домашно бриош, 100% јунешка плескавица, домашен мајонез со тартуфи, димен кашкавал, бистро помфрит. 
/
Home made brioche bun, 100% beef patty, home made truffle mayo, smoked cheese, bistro fries.
/
550g - 540 ден.

10 часа бавно печена свинска плешка во микс од коренест зеленчук, зачини и нашето Lobkowicz Dark пиво. Се служи во потпечено бриош лепче, сенф, синап семе, кисели краставички, закиселен црвен кромид, помфрит и домашен мајонез со лук.
/
Home made brioche bun, slow cooked pulled pork meat in Lobkowicz Dark beer, mustard, mustard seeds, pickles, pickled onions, fries.
/
550g - 380 ден.

Crispy Chicken Sandwich

Маринирани пилешки гради во ‘battermilk’ (млечна маринада), панирани во зачинето брашно, потпечено бриош лепче, домашен мајонез со лук, ајсберг салата, spicy mayo, кисели краставички. Се служи со бистро помфрит и ‘spicy mayo’.
/
Home made brioche bun, battermilk marinated chicken strips, home made spicy mayo, pickles, ice berg salad, bistro fries.
/
550g - 340 ден.

Dirty Fries

Burger Style

Помфрит, 100% јунешка плескавица, "burger" сос, чедар кашкавал, "jalapeno" пиперки, кисели краставички, сезонски зеленчук. 
/
Fries, 100% beef patty, burger sauce, cheddar cheese, jalapeno peppers, pickles, seasonal vegetables.
/
450g - 330 ден.

Pulled Pork Style

Помфрит, "pulled pork" свинско месо, домашен мајонез со лук, "jalapeno" пиперки, синап сенф, сезонски зеленчук.
/
Fries, pulled pork, home made garlic mayo, jalapeno peppers, mustard seeds, seasonal vegetables.
/
450g - 330 ден.

Truffle Style

Помфрит, домашен мајонез со тартуфи, димен кашкавал, сезонски зеленчук.
/
Fries, home made truffle mayo, smoked cheese, seasonal vegetables.
/
450g - 330 ден.

Cheese Style

Помфрит, домашен "BBQ" сос, чедар, гауда, сино сирење.
/
Fries, home made BBQ sauce, cheddar cheese, gouda cheese, blue cheese.
/
450g - 330 ден.

Wings

Dry 

Пржени пилешки крилца без сос.
/
Plain, deep fried chicken wings.
/
350g - 290 ден.

Mild 

Пикантни пилешки крилца во домашен "BBQ" сос.
/
Spicy Chicken wings in home made BBQ sauce.
/
350g - 290 ден.

Пилешки крилца во салса од "jalapeno" лути пиперки.
/
Chicken wings in jalapeno salsa.
/
350g - 290 ден.

Suicide

Пи​​лешки крилца во салса од "jalapeno" лути пиперки, салса од чили пиперки, чили уље.
/
Chicken wings in jalapeno salsa, chili peppers salsa, chili oil.
/
350g - 290 ден. 
/
*For the brave hearted

Hot

Sausages

Curry Wurst

Австриски "Bratwurst" колбас, домашен кари сос, бистро помфрит.
/
Austrian Bratwurst sausage, home-made curry sauce, bistro fries.
/
400g - 360 ден.

Bratwurst

Австриски "Bratwurst" колбас, колеслав салата, баварски перек, сенф.
/
Austrian Bratwurst sausage, coleslaw salad, bavarian pretzel, mustard.
/
250g - 330 ден.

Käsekrainer

Австриски "Käsekrainer" колбас со кашкавал, колеслав салата, баварски перек, сенф.
/
Austrian ​Käsekrainer sausage with cheese,​ coleslaw salad, bavarian pretzel, mustard.
/
250g - 330 ден.

Spicy Käsekrainer 

Австриски "Käsekrainer" лут колбас со кашкавал, колеслав салата, сенф, баварски перек.
/
Austrian ​Käsekrainer spicy sausage with cheese,​ coleslaw salad, bavarian pretzel, mustard.
/
250g - 330 ден.

Shareables

2 x Chicken Strips, 2 x Sticky Wings, 400g бистро помфрит, сезонски зеленчук.
/
2 x Chicken Strips, 2 x Sticky Wings, 400g Bistro Fries, seasonal vegetables.
/
1400g - 1400 ден.

Austrian Sausage Mix

Chicken Plate

2 x Дебел Бел Колбас, 2 x Колбас со кашкавал, 2 x Лут колбас, бистро помфрит, баварски переци, сезонски зеленчук.
/
2 x Austrian Wurst Sausage, 2 x Kassekreiner Sausage with Cheese, 2 x Kassekreiner Spicy Sausage, Bistro Fries, Bavarian Pretzel, Seasonal Vegetables.
/
1200g - 1800 ден.